Hyppää sisältöön

Jätehuoltopäivät 2023

Jätehuoltopäivät järjestetään Turussa 4.–5.10.2023 Radisson Blu Marina Palacessa. Teemana on ”vihreän siirtymän aallonharjalla”.

Suomen kiertotalousasiantuntijoiden ykköstapahtuma järjestetään tänä vuonna Turussa, Radisson Blu Marina Palacessa. Jätehuoltopäivien teeman alle on koottu vaikuttava kattaus alan sääntelystä, toimijoista, innovaatioista sekä rahoituksesta.

Tapahtuma myös striimataan etäosallistujille. Ladattava ohjelma (pdf).

Ilmoittautuminen Jätehuoltopäivien etätoteutukseen

Tapahtumaan on kaksi ilmoittautumislinkkiä. Toinen on tarkoitettu nille, jotka haluavat verkkolaskun osallistumismaksusta sekä kunniajäsenille, opiskelijajäsenille ja JHY:n hallituksen jäsenille.

Toinen linkki on tarkoitettu heille, jotka haluavat maksaa laskun heti pankkitunnuksilla, luottokortilla tai muilla Paytrail-maksutavoilla.

Mahdollisia vapaita paikkoja lähiosallistumiseen voi kysyä tapahtumakoordinaattorilta: tapahtumat@jatehuoltoyhdistys.fi.

Jäsenet osallistuvat edullisemmin

Jäsenenä saat edullisemman osallistumismaksun Jätehuoltopäiville sekä muita jäsenetuja. Liity jäseneksi nyt, niin hyödyt eduista koko vuoden ajan.

Seuraa myös JHY:n somekanavia, joissa jaamme ajankohtaisia alan uutisia ja kerromme Jätehuoltopäivien ohjelmasta!

Twitter: @JHY_fi
LinkedIn: Jätehuoltoyhdistys ry
#jätehuoltopäivätTallennaTallennaTallenna


Kumppaniksi Jätehuoltopäiville?

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille kumppanuuspaketteja Jätehuoltopäiville. Tutustu kumppanuuspaketteihimme ja ota yhteyttä tapahtumakoordinaattoriin osoitteeseen tapahtumat@jatehuoltoyhdistys.fi.


Liity Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi vuodelle 2023

Saat muun muassa edullisemman osallistumismaksun lokakuun Jätehuoltopäiville!

Lue lisää jäsenyydestä ja liity kiertotalouden osaajien yhteisöön!