Jätehuoltopäivät 2020

Jätehuoltopäivät 2020 järjestetään ennakkotiedoista poiketen verkkotapahtumana 6.10.2020 klo 9:00–15:00.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täyttämällä tämä lomake.

Liity jäseneksi – osallistut Jätehuoltopäiville edullisemmin

Jäsenenä saat JHY:n uutiskirjeen ja muita jäsenetuja. Liity jäseneksi nyt, niin hyödyt eduista koko vuoden ajan. Seuraa myös JHY:n Twitter-tiliä, jossa jaamme ajankohtaisia alan uutisia ja kerromme Jätehuoltopäivien ohjelmasta.

#jätehuoltopäivät @JHY_fi

Tallenna

Kumppaniksi Jätehuoltopäiville?

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille kumppanuuspaketteja Jätehuoltopäiville. Verkkotapahtuman osalta olemme päättäneet luopua näistä kumppanuuksista. Oulun Jätehuoltopäiville 2021 tarjoamme jälleen muun muassa näyttelypöytiä ja näkyvyyttä tapahtuman kanavissa yhteistyökumppaneillemme. Jos haluat sopia ensi vuoden kumppanuudesta jo nyt, ota yhteyttä sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi!

Liity Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi vuodelle 2020

Saat muun muassa edullisemman osallistumismaksun lokakuun Jätehuoltopäiville.