Hyppää sisältöön

Jätehuoltopäivät

Seuraavat Jätehuoltopäivät järjestetään Helsingissä 8.–9.10. 2024 hybridinä. Luvassa on tasokkaan seminaarin lisäksi verkostoitumismahdollisuuksia tarjoava Get together – tilaisuus 7.10., ständinäyttely sekä vierailuja alan kohteisiin.

🛠️Konkretiaa kiertotalouteen🛠️! Tämän kattoteeman alle kokoonnumme jätealan ja kiertotalouden ammattilaisten ja yritysten kesken.

Päivien teemat:
⚖️ Jätelaista kiertotalouslaiksi
👕 Second hand first – tukevatko markkinat?
💡 Ideasta innovaatioksi – jätteestä tuotteeksi
🤖 Hyvä renki? Robotit ja AI kiertotalouden edistäjinä

Tutustu päivien ohjelmaan sekä hinnastoon ja käytännön ohjeistuksiin.

Ilmoittautuminen Jätehuoltopäiville

Jätehuoltoyhdistys tarjoaa kiertotalous- ja ympäristöalan päätoimisille tutkinto-opiskelijoille osanoton Jätehuoltopäivien verkkoseminaariin. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin kesällä ja siitä viestitään yhdistyksen kanavissa.

Jäsenet osallistuvat edullisemmin

Jäsenenä saat edullisemman osallistumismaksun Jätehuoltopäiville sekä muita jäsenetuja. Liity jäseneksi nyt, niin hyödyt eduista koko vuoden ajan.

Seuraa myös JHY:n somekanavia, joissa jaamme ajankohtaisia alan uutisia ja kerromme Jätehuoltopäivien ohjelmasta! LinkedIn: Jätehuoltoyhdistys ry #jätehuoltopäivät

Jätehuoltopäivät on kiertotalouden ja jätehuollon osaajien suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen vuosittain kolmisensataa osallistujaa. Vuonna 2024 Jätehuoltoyhdistyksen järjestämiä Jätehuoltopäiviä vietetään jo 38. kerran.


Kumppaniksi Jätehuoltopäiville?

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille kumppanuuspaketteja Jätehuoltopäiville. Tutustu kumppanuuspaketteihimme.


Tunnelmia vuoden 2023 Jätehuoltopäiviltä

Videolla voit palata vuoden 2023 Jätehuoltopäivien tunnelmaan!