Toimintasuunnitelma

Yleiset tavoitteet

Yhdistyksen toiminnan painopisteitä ovat tiedonvälitys jäsenistölle ja laajemmalle yleisölle jäte- ja kiertotalousalan uusimmista tiedoista ja sen kehityksestä:

• valtakunnallisten jätehuoltopäivien järjestäminen ja säilyttäminen jäte- ja kiertotalousalan ykköstapahtumana
  • alueellisen kevätpäivän toteuttaminen
  • opintomatkan järjestäminen sekä
  • alan opiskelijoiden tukeminen.

Jätehuoltopäivät 2022

36. valtakunnalliset Jätehuoltopäivät järjestetään Helsingissä 5.–6.10.2022.

Opintomatka

Opintomatkoja järjestetään mahdollisuuksien mukaan.

Stipendit ja opiskelijoiden tuki

Jatkuva avoin haku jätealaan liittyville opinnäytetöille; stipendejä myönnetään budjetin ja hallituksen päätösten mukaisesti. Lisäksi tarjotaan vapaapaikkoja yhdistyksen tilaisuuksiin opiskelijajäsenille. Vahvistetaan yhteyksiä alan opiskelijoihin.

Viestintä

• JätePlus-jäsenlehti ilmestyy 3 kertaa, joista kerran painettuna ja kaksi kertaa digitaalisena.
  • Sähköinen jäsenkirje ilmestyy 4–6 kertaa vuodessa.
  • Ulkoinen tiedotus hoidetaan internet-sivujen avulla ja tarvittaessa lehdistötiedottein.
  • Käytössä Jätehuoltoyhdistyksen Twitter-, Facebook- ja LinkedIn -tilit. Erityisesti Twitterissä viestitään aktiivisesti ja markkinoidaan Jätehuoltopäiviä. Lisäksi viestitään ajankohtaisista jätealan aiheista.
  • Yhdistys julkaisee blogikirjoituksia, jonka kirjoittajat ovat pääasiassa yhdistyksen aktiiveja ja yhteisöjäseniä.

Yhteistyö ja kansainvälinen toiminta

Liity Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi vuodelle 2022

Saat muun muassa edullisemman osallistumismaksun lokakuun Jätehuoltopäiville!