Toimintasuunnitelma

Yleiset tavoitteet

Yhdistyksen toiminnan painopisteitä ovat tiedonvälitys jäsenistölle ja laajemmalle yleisölle jäte- ja kiertotalousalan uusimmista tiedoista ja sen kehityksestä:

• valtakunnallisten jätehuoltopäivien järjestäminen ja säilyttäminen jäte- ja kiertotalousalan ykköstapahtumana
  • alueellisen kevätpäivän toteuttaminen
  • opintomatkan järjestäminen sekä
  • alan opiskelijoiden tukeminen.

Jätehuoltopäivät 2021

35. valtakunnalliset Jätehuoltopäivät järjestetään Oulussa 6.–7.10.2021.

Kevätkokous 2021 ja kevätpäivät

Alueellinen kevätpäivä järjestetään mahdollisuuksien mukaan kevätkokouksen yhteydessä, yhteistyössä toisen alan toimijan kanssa.

Opintomatka 2021

Opintomatka järjestetään mahdollisuuksien mukaan loppuvuodesta 2021.

Stipendit ja opiskelijoiden tuki

Jatkuva avoin haku jätealaan liittyville opinnäytetöille; stipendejä myönnetään budjetin ja hallituksen päätösten mukaisesti. Lisäksi tarjotaan vapaapaikkoja yhdistyksen tilaisuuksiin opiskelijajäsenille. Vahvistetaan yhteyksiä alan opiskelijoihin.

Viestintä

• JätePlus-jäsenlehti ilmestyy 3 kertaa.
  • Sähköinen jäsenkirje ilmestyy 4–6 kertaa vuodessa.
  • Ulkoinen tiedotus hoidetaan internet-sivujen avulla ja tarvittaessa lehdistötiedottein.
  • Käytössä Jätehuoltoyhdistyksen Twitter-tili ja Facebook-tili. Erityisesti Twitterissä viestitään aktiivisesti ja markkinoidaan Jätehuoltopäiviä. Lisäksi viestitään ajankohtaisista jätealan aiheista.
  • Yhdistys julkaisee kuukausittain blogikirjoituksen, jonka kirjoittajat ovat pääasiassa yhdistyksen aktiiveja ja yhteisöjäseniä.

Yhteistyö ja kansainvälinen toiminta

Liity Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi vuodelle 2021

Saat muun muassa edullisemman osallistumismaksun lokakuun Jätehuoltopäiville.