Hyppää sisältöön

Hinnasto ja info

Jätehuoltopäivät 2023 järjestetään tuttuun tapaan hybridinä. Kohdataan 4.–5.10. Turussa Radisson Blu Marina Palacessa ja verkossa!

Tältä sivulta löydät lisää tietoa osallistumismaksuista ja ilmoittautumisesta.

Osallistumismaksut

Huomaa edullinen jäsenhinta ja hyödynnä myös aikaisen ilmoittautujan edullisempi hinta!

Jäsenhinta koskee henkilöjäseniä sekä yhteisöjäsenten edustajia. Jäsenhintaan ovat oikeutettuja yhteisöjäsenorganisaation kaksi ensimmäistä ilmoittautujaa. 

Liity Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi


Normaalihinta

Ilmoittautuminen
5.9.2023 alkaen
1 pv2 pv
Jäsen 440 €540 €
Ei-jäsen 640 €740 €
Webinaari250 €
Webinaari, opiskelijajäsen0 €0 €

Osallistumismaksu on arvonlisäveroton, alv 0%. Hintaan sisältyy sähköinen kokousmateriaali, lounaat, kahvit ja illallinen.

Oikeus jäsenhintaan tarkistetaan. Mikäli vuoden 2023 jäsenmaksu on maksamatta Jätehuoltopäivien alkaessa, osallistujalta veloitetaan ei-jäsenen hinta lisälaskulla. Jäsenyyden voimassaolon voi varmistaa jäsensihteeriltä osoitteesta sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi.

Ilmoittautuminen Jätehuoltopäivien etätoteutukseen

Tapahtumaan on kaksi ilmoittautumislinkkiä. Toinen on tarkoitettu nille, jotka haluavat verkkolaskun osallistumismaksusta sekä kunniajäsenille, opiskelijajäsenille ja JHY:n hallituksen jäsenille.

Toinen linkki on tarkoitettu heille, jotka haluavat maksaa laskun heti pankkitunnuksilla, luottokortilla tai muilla Paytrail-maksutavoilla.

Mahdollisia vapaita paikkoja lähiosallistumiseen voi kysyä tapahtumakoordinaattorilta: tapahtumat@jatehuoltoyhdistys.fi.

Opiskelijaedut

Jätehuoltoyhdistyksen opiskelijajäsenet voivat osallistua maksutta Jätehuoltopäivien webinaaritoteutukseen.

Maksutapa

Jätehuoltopäivien osallistumismaksut maksetaan etukäteen Paytrail-verkkokaupan kautta joko verkkopankissa, luottokortilla tai yrityslaskulla.

Illallinen

Jätehuoltopäivien illallinen järjestetään 4.10.2023 klo 19 Turun VPK-talolla.

Illallinen sisältyy osallistumismaksuun ja sille tulee ilmoittautua ennakkoon rekisteröitymisen yhteydessä. Pelkän illallisen hinta ilman Jätehuoltopäiville osallistumista on 100 €/hlö.

Posterinäyttely

Jätehuoltopäivien osallistujat voivat halutessaan tuoda mukanaan telineellisen posterin, jonka avulla voi kertoa tutkimushankkeen tuloksista. Tilaa on rajoitetusti, joten varaa posteripaikkasi ilmoittautumisen yhteydessä. Näyttelyyn hyväksytään vain yksi posteri tutkimushanketta ja osallistujaa kohden. Lisätietoja näyttelystä ja postereista: tapahtumat@jatehuoltoyhdistys.fi.

Vahvistus

Osallistumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen.

Peruutusehdot

Mikäli osallistuminen perutaan 19.9.2023 mennessä, osallistumismaksu voidaan palauttaa ja siitä vähennetään toimistokulua 50 €/hlö. Maksuja ei palauteta 20.9.2023 tai sen jälkeen tulleista peruutuksista, mutta osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle tai etäosallistumiseksi.

Osallistumisen voi perua osallistumisvahvistuksen yhteydessä saadun linkin kautta.

Rekisteröinti ja info

Rekisteröinti- ja informaatiopiste: Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Aukioloajat: keskiviikkona 4.10. klo 8.00–15.30 ja torstaina 5.10. klo 8.30–12.00.

Liity Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi vuodelle 2023

Saat muun muassa edullisemman osallistumismaksun lokakuun Jätehuoltopäiville!

Lue lisää jäsenyydestä ja liity kiertotalouden osaajien yhteisöön!