Hinnasto ja info

Jätehuoltopäivät 2021 järjestetään hybriditapahtumana 6.–7.10.2021 Oulun teatterissa ja verkossa!

Tältä sivulta löydät lisää tietoa osallistumismaksuista ja ilmoittautumisesta.

Osallistumismaksut

Huomaa edullinen jäsenhinta ja hyödynnä myös aikaisen ilmoittautujan edullisempi hinta!

Jäsenhinta koskee henkilöjäseniä sekä yhteisöjäsenten edustajia. Jäsenhintaan ovat oikeutettuja jäsenorganisaation kaksi ensimmäistä ilmoittautujaa.

Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi liittyminen onnistuu vaivattomasti osoitteessa jatehuoltoyhdistys.fi/liity-jaseneksi/.

Early Bird

Ilmoittautuminen
4.9.2021 mennessä
1 pv2 pv
Jäsen 390 €440 €
Ei-jäsen 510 €645 €
Opiskelijajäsen 100 €150 €
Webinaari200 €250 €

Normaalihinta

Ilmoittautuminen 5.9.–27.9.20211 pv2 pv
Jäsen 435 €490 €
Ei-jäsen 555 €690 €
Opiskelijajäsen 100 €150 €
Webinaari200 €250 €

Osallistumismaksu on arvonlisäveroton, alv 0%. Hintaan sisältyy sähköinen kokousmateriaali, lounaat, kahvit ja illallinen.

Jäsenhinta koskee henkilöjäseniä sekä kahta henkilöä/yhteisöjäsen. Jäsenhintaan ovat oikeutettuja jäsenorganisaation kaksi ensimmäistä ilmoittautujaa.

Oikeus jäsenhintaan tarkistetaan jälkikäteen. Mikäli jäsenmaksu vuodelta 2021 on vielä maksamatta Jätehuoltopäiviin mennessä, osallistujalta veloitetaan ei-jäsenen hinta lisälaskulla. Jäsenyyden voimassaolon voi varmistaa jäsensihteeriltä osoitteesta sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi.

Opiskelijaetu

Jätehuoltoyhdistys tarjoaa 15 opiskelijajäsenelleen ilmaisen osallistumisen (enintään 5 ilmaista opiskelijaa/oppilaitos). Lisäksi saatavilla Jätehuoltoyhdistyksen yhteisöjäsenten tarjoamia ilmaisia osallistumisia opiskelijoille.

Opiskelijaetu koskee vain perustutkinto-opiskelijoita eikä sisällä illallista. Opiskelijaedun saadaksesi lähetä sähköpostia osoitteeseen sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi. Kerro viestissä oppilaitos ja tutkinto, jota suoritat, yhteystietosi sekä haluatko osallistua illalliselle hintaan 100 €.

Jos joudut peruuttamaan ilmaisen opiskelijaosallistumisesi, ilmoita siitä viipymättä samaan osoitteeseen. Peruuttamatta jääneistä ilmoittautumisista peritään 50 € varattujen tarjoilujen ja muiden kulujen kattamiseksi.

Kumppaniksi Jätehuoltopäiville?

Katso lisää Kumppaniksi-sivulta!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 27.9.2021 mennessä. Osallistumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen.

Maksutapa

Osallistumismaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä sähköposti- tai verkkolaskuna.

Illallinen

Jätehuoltopäivien illallinen järjestetään 6.10.2021 klo 19. Illallinen sisältyy osallistumismaksuun ja sille tulee ilmoittautua ennakkoon rekisteröitymisen yhteydessä.

Pelkän illallisen hinta ilman Jätehuoltopäiville osallistumista on 100 €/hlö.

Peruutusehdot

Mikäli osallistuminen perutaan, peruutuksesta vähennetään toimistokulua 50 €/hlö. Maksuja ei palauteta 27.9.2021 tai sen jälkeen tulleista peruutuksista, mutta osallistumisen voi tässä tapauksessa siirtää toiselle henkilölle.

Osallistumisen voi perua osallistumisvahvistuksen yhteydessä saadun linkin kautta tai lähettämällä viestin sihteerille osoitteeseen sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi.

Posterinäyttely

Jätehuoltopäivien osallistujat voivat halutessaan tuoda mukanaan telineellisen posterin, jonka avulla voi kertoa tutkimushankkeen tuloksista.

Lisätiedot:
sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi

Liity Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi vuodelle 2021

Saat muun muassa edullisemman osallistumismaksun lokakuun Jätehuoltopäiville.