Kumppaniksi

Jätehuoltoyhdistys seuraa aktiivisesti koronatilannetta. Ilmoittautumisen paikan päälle voi tarvittaessa vaihtaa etäosallistumiseksi ottamalla yhteyttä sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi. Jätehuoltopäivillä noudatetaan Turvallisen tapahtuman periaatteita.

Valtakunnalliset Jätehuoltopäivät on Suomen suurin jäte- ja kiertotalousalan koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Se on viime vuosina koonnut yhteen jopa yli 300 alan ammattilaista.

Kumppanuuspaketit 2021

Kumppanuuspaketteihin kuuluu paketista riippuen logo- tai ständinäkyvyyttä, puheenvuoro sekä opiskelijan pääsylipun sponsorointi Jätehuoltopäiville.

Tutustu paketteihimme tai pyydä räätälöity tarjous osoitteesta sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi.

Kumppanuuspaketti 1 – Näkyvyys materiaaleissa ja kahdelle opiskelijalle paikka päiville

Sisältää

• logonäkyvyys tapahtuman verkkosivulla
  • logonäkyvyys printtimateriaaleissa, tapahtumascreenillä sekä striimissä
  • kahdelle opiskelijalle pääsy Jätehuoltopäiville

Hinta JHY:n yhteisöjäsenille 300 €
Hinta ei-jäsenille 450 €

Kumppanuuspaketti 2 – Näyttelypaikka ja näkyvyys

Jätehuoltopäivien yhteydessä järjestettävä kaupallinen näyttely on olennainen ja toivottu osa Jätehuoltopäivien antia. Se antaa yrityksille ja yhteisöille erinomaisen tilaisuuden esitellä toimintaansa, tuotteitaan ja palveluitaan alan avainhenkilöille ja huipputoimijoille.

Jätehuoltoyhdistyksen yhteisöjäsenet saavat merkittävän alennuksen näyttelyhinnoista – kannattaa siis liittyä jäseneksi!

Sisältää

• näyttelypaikka 2,0 x 2,0 m näytteilleasettajien tilassa, jossa pöytä ja sähköpistoke
  • logonäkyvyys printtimateriaaleissa ja tapahtumascreenillä
  • 1 osallistuja Jätehuoltopäiville

Hinta JHY:n yhteisöjäsenille 1000 €
Hinta ei-jäsenille 1300 €

Kumppanuuspaketti 3 – Puheenvuoro illallisella

Muutamalla kumppanilla mahdollisuus pitää puheenvuoro Jätehuoltopäivien illallisella. Puheenvuoroja on rajoitettu määrä ja ne ovat vain yhteisöjäsenille.

Sisältää:

• puheenvuoro juhlaillallisella
  • logonäkyvyys printtimateriaaleissa ja tapahtumascreenillä
  • 1 osallistuja Jätehuoltopäiville

Hinta 2500 €

Hinnat ovat arvonlisäverottomia (0% alv). Laskutamme kumppanuuspaketit elokuun lopussa, kun tapahtuman toteutuminen varmistuu.

Varaa pakettisi osoitteesta sihteeri@jatehuoltoyhdistys.fi.

Liity Jätehuoltoyhdistyksen jäseneksi vuodelle 2021

Saat muun muassa edullisemman osallistumismaksun lokakuun Jätehuoltopäiville.